tirsdag den 3. august 2010

bryllup og vikinger

Weekenden bød på bryllup og vikingemarked. Bryllupet stod i Middelfart, hvor svoger og hans samlever gennem flere år havde valgt et kirkebryllup med efterfølgende boblevand og snacks i haven, og grillpølser da sulten meldte sig. Det var overordentlig hyggeligt selv om jeg var spændt på hvad dagen ville bringe, invitationen kom for 3 uger siden på sms "skal i noget 31. juli, vi skal giftes", resten måtte vi spørge til. Der blev ikke lagt tid ind til et besøg i den lokale garnbutik som jeg har tilgode, risikoen for at købe garn ville være stor og jeg har ligesom nok. Søndag var vi til Vikingemarked ved Mosgård Strand. Her blev det til lidt håndfarvet garn, nok til et sjal, og til en håndfuld glasperler. Garnnøglerne er ikke helt ens, så jeg skal have fundet en opskrift der udnytter forskellen. Glasperlerne blev i går aftes forvandlet til maskemarkører. De er lidt tunge, hvilket jeg godt kan lide. Jeg tænkte på gaver da jeg købte perlerne, men tror ikke jeg nænner at give dem væk. Tilgengæld er der basismaterialer nok til flere og de er sjove at lave.

3 kommentarer:

Tine sagde ...

Sikke da noget lækkert garn. Smuk farve.

Og sikke nogle fine perler du fik købt. Måske man får dine fine markører at se på torsdag?

Helle sagde ...

det skulle da nok kunne lade sig gøre

Ulla Petersen sagde ...

Vi blev også gift i en smuk lille traditionel landsby-kirke, som vi fandt tidligere på et romantisk weekendophold på Skrøbelev Gods ved det sydfynske øhav.
Kirken lå faktisk lige ved siden af godset, så vi slog to fluer med et smæk – blev gift i kirken og holdt bryllupsfesten på Skrøbelev Gods over 3 dage.

Vi havde kun inviteret 34 bryllupsgæster, så det var et lille hyggeligt bryllup – lige efter vores ønsker og pengepung.