lørdag den 3. september 2011

ØV

Denne gang bliver det et billedløst øv-indlæg, så er I advaret og kan stoppe læsningen.

På vej hjem i går var jeg inde at købe Annette Danielsens nye bog "strik en ø" og så mig lun på flere af modellerne i butikken, det var ikke ØV.
Det er det derimod at min pung og mobiltelefon blev stjålet op af tasken på vej hjem, enten ved stoppestedet eller i bussen. jeg opdagede det efter 10-15 minutter, måske lidt mere og var hjemme max ½ time efter. Et opkald til bankens spærringsservice afslørede at, ja den blev temmelig sikkert stjålet, der var en pinkodespærring på dankortet - puha ingen afluret kode og ikke umiddelbart hævet noget. Kontanter var der ikke mange af i pungen, men de næste mange dage er jeg helt uden dankort heldigvis har manden lovet at hjælpe med kontanter. Næste trin politianmeldelse og spærring af mobiltelefon og simkort. Heller ikke her er der tegn på at have været bevægelser. Det er weekend så bortset fra dankort er det ikke muligt at genbestille sygesikringskort, kørekort mv. og ikke mindst mit ikke helt billige pendlerkort. Jeg har fået et nyt stamkort til pendlerkortet, men den del af DSB der skal udstede et nyt værdikort er ikke åbent før på mandag. Så håber jeg bare de kan udstede det med det samme, ellers bliver det dyrt at tage på arbejde i næste uge. Og på mandag må jeg så tage fri så jeg kan nå borgerservice inden kl. 16, medmindre det usandsynlige skulle ske at nogen indleverer pungen med alle kort (bortset fra dankort) og politiet ringer og siger den er fundet.

8 kommentarer:

Susannes syslerier sagde ...

Øv hvor surt - Så er man godt nok noget på den, når man står uden dankort og mobil...Godt de dog ikke havde nået at lænse dit kort, og godt du ike kom noget til.

Men tillykke med din nye Anette D-bog :-)

snakkemunn sagde ...

Så dumt for deg, man føler seg fortapt. Heldigvis ble du ikke tappet for penger. Ha en fin helg. :))

Helle Mikkelsen sagde ...

Det er rigtig øv, skidt med pengene i pungen, men alle kortene skal jo laves igen og det tager tid. Godt du nåede at spærre kort og telefon inden det blev misbrugt.Hav en god weekend tods den uheldige start.

Tine sagde ...

ØV!!
For pokker hvor træls, Helle!
Godt du opdagede det hurtigt, selvom det er forbundet med en masse besvær bagefter!

Strikkeglæde sagde ...

Ja, det er godt nok ØV, jeg slet ikke hvad jeg skal sige, men forestiller mig at man også har det forfærdeligt over at det er sket. Min sympati

Irene sagde ...

Åh, hvor er sådan noget bare ærgerligt! Det tager så lang tid at genanskaffe alle de kort. Men heldigt at du opdagede det så hurtigt.

Helle sagde ...

Tak for jeres søde kommentarer, jeg er på vej op igen selv om det er nu det trælse rigtig starter med at skaffe nye kort. Helt mobilløs er jeg ikke, jeg må godt bruge min arbejdsmobil privat, gør det bare normalt ikke.

Berit sagde ...

Åhr, hvor træls!

Det er et værre bøvl at få de mistede kort bestilt igen.

Jeg håber, humøret er ved at vende tilbage.