søndag den 25. september 2011

FO, cykelløb og nyt på pindene

 Det lykkedes mig at blive færdig med "skulderbladet" til min mor så jeg kunne overdrage det i mandags. Der er tale om en let (efter aftale) forsinket fødselsdagsgave, alligevel blev jeg reddet på stregen rent tidsmæssigt ved hjælp af en lang valgaften foran fjernsynet. Min mor havde "bestilt" et sjal og jeg må igen konstatere at jeg kører træt i bestillingsopgaver . Modtageren var tilfreds.
Fakta: Geilsk "skulderblad" strikket på pinde 4 i Geilsk tweed (der til forveksling ligner "lang yarns" samme).

Årsagen til at det skulle være færdigt nu var at vi har været en tur til hovedstaden og samtidig benyttet lejligheden til et familiebesøg. Jeg havde for meget lang tid siden lovet manden i huset at vi skulle over og se VM i cykling. Oprindelig var det planlagt at se landevejsløbet søndag, men da jeg kom til at tilmelde mig en strikkecafe torsdag aften, blev det istedet til enkeltstarten onsdag og hjemrejse torsdag. Det var lidt af en oplevelse, vi stod bla. flere timer på samme hjørne og fotograferede flittigt. det var ikke let men jeg fangede da et billede af verdensmesteren Tony Martin fra Tyskland.

Det skulle ikke være cykelløb det hele, så tirsdag var vi på shopping (og lidt kvinde- og juniorcykling). Turen gik forbi "Uldstedet", hvor jeg hilste på Katrine Wohllebe der underviste på Færøerne. Efterfølgende blev det til endnu et strikkerelateret besøg hos Sommerfuglen, hvor jeg blev fristet af Shibui-sock i en flot rust/efterårsløv-farve, lidt lysere end på billedet og et sæt firkantede strømpepinde. Så til strikkecafeen kom der gang i et par sokker. Oprindelig startede jeg en anden model op, men farveskiftet i garnet blev ikke efter min smag, nu er det mere jævnt stribet istedet for større områder i henholdsvis lys og mørk nuance. Der er rigeligt med strømpegarn på lageret så den oprindelige ide er ikke opgivet.

3 kommentarer:

Helle : sagde ...

Rigtig flot Skulderblad du har strikket til din mor, og farven er jo lige sagen efter min mening :-)

Hilde sagde ...

Nydelig sjal, liker fargen.

annettes kreativiteter sagde ...

Flot sjal du har lavet! Hvad nr er den flotte farve? Efter det flotte mønster i kanten er resten så glatstrikning ell. hvad ? Jeg har virkelig lyst at lave det til mig selv. Tak for inspirationen. Kh Annette