lørdag den 27. august 2011

Bagefter

Jeg er bagefter på alle fronter, arbejde, hjemme, strik og blogning. Mange ting gør at mit hoved er fyldt med tanker, det der fylder mest er om jeg for 3. gang skal opleve min arbejdsplads blive lukket og forhåbentlig blive omplaceret. Jeg ved at virksomheder er lukket i stor stil de seneste år og at jeg ikke er alene om det, det der generer mig er bare at det virker så "hovsa-agtigt". Jeg er regionsansat, men ikke i sundhedsvæsenet. Det betyder at vi bliver ramt af beslutninger der ikke handler om vores arbejde og opgaver - samt at vi er totalt usynlige i debatten. Dejligt at der er udskrevet valg, så er der kun 3 uger til jeg ved om vi er "købt eller solgt". Og om det bliver et nedlukningsår eller måske goddag til nye spændende opgaver.
Strikkemæssigt betyder "bagefter" at status er 1 uge gammel, ihvertfald på billedsiden.

Så langt var "mysteriesjalet" kommet i søndags, det er nu en stribe større jeg overvejer stadig den færdig størrelse. Jeg vil ikke lade mig stresse af at der er deadline på onsdag - det er jo kun for sjov.

Mit cirkelsjal vokser støt, men langsommere og langsommere. Er nu på en 120cm rundpind og første nøgle er tæt på at være brugt. Med 5 nøgler, hvor det nærmeste jeg har set om det endelige forbrug er 4½ nøgle er der langt igen. Overraskende nok slapper jeg af ved at strikke det, garnet er en drøm (malabrigo lace, herfra) og det glider bare - også i toget.
 

6 kommentarer:

Uldbegavet sagde ...

Det er utrolig svært ikke at vide om man er købt eller solgt. I disse krisetider er der ikke noget der er sikkert.
Jeg krydser fingre for, at du får lov at beholde dit arbejde

Strikkeglæde sagde ...

Åh, Helle jeg føler med dig, de sidste 15 måneder har jeg været ansat hos Østjyllands Politi og der svirrer det med ned skæringer, effektiviseringer og besparelser. Jeg er/var i et vikariat, så jeg har kunnet iagttage meget, og alligevel undre mig og ind imellem også bliver frustreret.

Pia sagde ...

Åhh.. Hvor jeg dog håber for dig og dine kollegaer i bliver omplaceret. # uger er langt tid hvor man tænker mange tanker og let kan blive stresset. Godt du så kan aflede tankerne lidt på dit strik. Jeg håber det bedste for dig.

Tine sagde ...

Krydser fingre for dig, med hensyn til dit job!

Hvor er det nogle smukke farver dit Stephen West sjal bliver!
Og dit cirkel sjal er da helt fantastisk!
Det bliver spændende at se dem begge færdige.
Men slap nu af, du når det nok :-)

Strikkefuglen sagde ...

Smukke farver til dit Stephen West sjal, det bliver spændende at se.
Ligeså gør cirkelsjalet :-))
krydser fingre for dig.
God søndag

Berit sagde ...

Det er ikke rart at føle, at man er bagud med mange ting, men husk at vælge det vigtigste ud og lad være med at bekymre dig om mindre vigtige ting.

Heldigvis, kan du jo slappe af med lidt strik indimellem.