lørdag den 6. august 2011

Mystery KAL

Jeg har som Tine m.fl. meldt mig til et Mystery KAL (Knit along, ravelry-link), hvor mønstret åbenbarer sig undervejs, fordi de 4 dele modtages over 4 uger. Det eneste jeg ved er at det bliver et sjal, hvilket har givet anledning til mange overvejelser omkring garn og farvesammensætning. Første forsøg var med Snældan i pink, hvid og lys grå. Det nåede jeg ikke at fotografere inden det blev trevlet op, den lyse grå og hvide var umiddelbart for tæt på hinanden. herefter blev den hvide skiftet ud med den lyse grå og en mørklilla indført. Egentlig min første tanke, men den mørkelilla viste sig at være 3-trådet hvor de andre er 2-trådede. Det blev til denne begyndelse, som jeg indtil videre bevarer - for en sikkerheds skyld. farverne er fine nok, men det tykke garn gør det lilla felt noget mere stift end resten, og så er jeg ikke sikker på at have garn nok til en passende størrelse på sjalet.

Irene gav mig så indirekte ideen om at bruge Gepards Gottonwool, som jeg havde liggende og egentlig havde sat til salg på Ravelry. Der var kun solgt 3 nøgler, meget passende nu.
Resultatet ses her, og det bliver mit endelige valg, medmindre der ser helt skævt ud senere. Farverne er mørk og lys pink samt en mere bordeaux, noget anderledes en de blå farver jeg næsten altid ender med.

Meget strik bliver det ikke til pt. og i går aftes endte jeg med at bruge tiden på at få min ipad til at fungere, en opdatering gik galt og den ville intet, jeg nåede klart det røde felt og en enkelt, heldigvis ikke uoprettelig dumhed, inden jeg fandt en løsning på nettet. Nu virker den og jeg mangler kun at genopdatere min kalender og overføre nogle podcast inden alt er som før, hvis ikke bedre, det virker som om den har haft godt af at blive ryddet op. Utroligt så afhængig man bliver af det elektronik.


4 kommentarer:

Helle : sagde ...

Det bliver virkelig spændende at følge med som sjalet udvikler sig. Nogle rigtig skønne farver du har fundet til din sidste prøve.

En pc skal bare virke eller når jeg også meget hurtig det røde felt.

Camilla sagde ...

De røde nuancer er meget flotte sammen, jeg er spændt på at følge det her projekt :-)

Tine sagde ...

Jeg er imponeret over alle dine forsøg.
Det er vist godt at første del ikke var længere :-)
Smukke farver du endte med!

Helle sagde ...

Ja Tine det er mange forsøg, men hellere det end trævle op senere. Snældangarnet er jeg lidt øm over endnu så det skal være til det rigtige projekt. Efter at have smugkikket på de første "clue 2" fotos tror jeg også mest på den sidste udgave.