tirsdag den 31. marts 2009

Nye behov

Ved sidste strikkecafe fik vi præsenteret nogle rigtig lækre strikketasker, og som det så ofte går afstedkom det nye behov - det er ellers ikke tasker jeg mangler. Efter 1 uges tænkepause besluttede jeg at købe en, det blev ikke den jeg først havde regnet med, Tina i butikken fik mig overbevist om at jeg ville få mere glæde at denne model. Her er plads til strikketøjet i en lomme i midten, lavet af forstoffet - herligt at undgå plastikposerne, på begge sider er så plads til alt det andet jeg har med hver dag, på vej hjem kom jeg nemlig til at tænke på, at den sikkert er god som arbejdstaske, bog og strikketøj er med hver dag. Hvad jeg så gør ved den bærbare de dage den er med er mere usikkert. Jeg havde en strikketaske i forvejen - en "Jordanna Paige messengerbag", hvor der er god plads til større projekter, et par opskriftbøger og mine knitpro-pinde, den fungerer delvis som min strikkekurv så de supplerer hinanden godt.

Der strikkes stadig, det projekt der er i tasken ser nu sådan ud, første forstykke på den turkise vest er ca. 10cm langt og mønstret anes. Ryggen er færdig

Der er også et par sokker på pindene, dem har jeg ikke billeder af lige nu.

3 kommentarer:

snakkemunn sagde ...

Ja når vi går rundt og sniker dukker det stadig opp nye behov. Samtidig er det kjekt at vi har muligheten til å fornye oss, gratulerer med ny (strikkeveske):-)

Tine sagde ...

Jeg så godt taskerne i torsdags, til strikkecafe.
Kan godt forstå du måtte eje en :-)

Garn Moster sagde ...

Lækker taske og godt rummelig . Den kan jeg godt forstå du måtte have...
God påske