onsdag den 25. marts 2009

Tiden flyver

Tiden flyver afsted pt. Der bliver strikket, men da det er større ting er der ikke noget der er færdigt. Årringe er nu nået lidt over midten og er stadig sjov af strikke.Søndagen bød på en lille speciel udflugt, gemalen blev kaldt på arbejde og spugte om jeg ville med. Det var disse 2 kraner der skulle tøjres for ikke at stikke af i blæsevejret.
Kranerne står på den del af Århus Havn, hvor der skal bygges boliger mv. Jeg er spændt på hvordan det bliver at bo der, i søndags var det en meget kold fornøjelse at befinde sig ved vandet. Det blå skib bagerst er Lindø's sidste nybygning der ligger til udrustning. Den kran den ligger ved er væsentlig højere end de gamle, det ses bare ikke fordi der er meget langt derud.

I går var der så strikkecafe, og jeg vandt igen en præmie, nogle gode nåle og et sæt knit-pro nummermærker. Begge dele noget jeg kan bruge. Og jeg fik startet på den sorte top, måtte opgive det særlige opslag og gøre som jeg plejer. Billeder er der ikke endnu. Det med at vinde er ved at blive en vane, i sidste uge var der en konkurrence på "Storebælt's hjemmeside". uden at tænke over præmierne spillede jeg med - og vandt 2 billetter til Bob Dylan. Vi skal noget andet den dag, heldigvis kan "webstrik"-gruppen bruges til meget og de er nu afsat

4 kommentarer:

Helle : sagde ...

Du har da godt nok held i spil for tiden. Din årringe ser super flot ud.

snakkemunn sagde ...

Nå er det bare til å spille på alt mulig, det kan jo være at du er inne i en vinnerunde nå.
jeg vet ikke hva en årringe er, så det er bare å vente å se....

Tine sagde ...

Jeg er også lige startet på årringe.
Håber den bliver god :-)

Og jeg skal til strikkecafe i aften.
Det er ved at være længe siden sidst, så jeg glæder mig.

Mariann sagde ...

Den ser superflot ud din "årringe".
Den er også på min "to do liste"
:-)