søndag den 12. april 2009

Et vildt syn

"Det er sindsygt", sådan sagde min nevø på 8 år da han så disse billeder. De er fra sidste søndag, hvor Århus Havn modtog 2 nye kraner, de 2 øvrige skal videre til Holland. Fordi gemalen er ansat på havnen fik vi lov til at stå på den yderste del af havnen og se dem ankomme, det samme gjorde flere andre ansatte med familie så det var rigtig hyggeligt - omend lidt koldt.
Skibet med de 4 kraner sejlede fra Kina, nærmere bestemt et sted lige syd for Shanghai, i januar og har hele vejen holdt sig så tæt kysten som muligt. Nu er de så ankommet og skal rigges til. Højden er omkring 68 meter fra bund til top.
Jeg kan ikke lade være med at blive imponeret, lidt anderledes forholder det sig når jeg ved at gemalen sidder oppe omkring udliggeren og reparerer (med sikkerhedsline). Og så er jeg glad for at det ikke er mig der skal have styr på virerne når de skal skiftes - så hellere et strikketøj

2 kommentarer:

Tine sagde ...

Det må have været et fantastisk syn.
Og så tanken om at de er sejlet hele vejen fra Kina, den er da utrolig.

snakkemunn sagde ...

Fin tur dere har hatt. De kranene var imponerende på skipet. Ene sønnen min er mekaniker på store kraner det er slike bilder de liker. :-)