søndag den 31. juli 2011

Nyt på pindene

Mens jeg forsøger at tage mig sammen til at få afsluttet noget og få lidt mere strikketid er der kommet nyt på pindene.

Lige inden afgang til Færøerne startede jeg på en klassisk cardigan med hulmønster. garn og opskrift var fra lageret, købt for noget tid siden, og opfyldte kravene til et strikketøj til brug for flyrejsen og selve symposiet - træpinde, fylder ikke for meget og kræver ikke for meget opmærksomhed undervejs. Jeg strikker i hvid supersoft på pinde 3.5 og er nået halvvejs på ærmegabene på ryggen.

Det næste jeg bare måtte begynde på er et stort (160cm i diameter) cirkelsjal i malabrigo lace. Jeg har længe haft lyst til at prøve kræfter med et projekt af den type og alle farverne i lacegarnet har draget når jeg var et ærinde i Fandango. Jeg er nået længere siden dette foto og det er hyggeligt at lave, og så har det til nu vist sig at være muligt at strikke på det i toget.

Det varer nu forhåbentlig ikke længe inden der er et færdigt projekt at vise frem, jeg er ved at lukke af på min poncho fra Kastaniestrik.  Blev lige sat 8 omgange tilbage sidste weekend pga. en fejl som jeg ikke kunne leve med.

3 kommentarer:

Hilde sagde ...

Flott cardigan. Den blir et lekkert sommerplagg.
Cirkel-sjalet blir rålekkert. Herlig farge.

Tine sagde ...

Snakkede vi for meget sidste søndag, siden der er fejl? ;-)

Smukke ting du har startet på!

Helle sagde ...

Tine: nej jeg tror fejlen var fra tidligere, men vi snakkede så meget at jeg ikke opdagede den ;-)