lørdag den 2. juli 2011

Færdige projekter

Endelig blev der noget vise frem, hele 3 ting.
 Først et par fingervanter der har fristet skæbnen som UFO i 1½ år inden de nu er ophøjede til FO. Jeg har været meget i tvivl om hvordan den venstre skulle laves og er godt tilfreds med resultatet, der blev til mens jeg underholdt svigermor i torsdags mens svigerfar og genalen var optaget andetsteds. Designet et navias og garnet Navia Duo strikket på pinde 3.  I går var vi så med toget til København hvor der blev hæklet kanter og i dag blev der fundet knapper i gemmerne. Så nu er de klar til Færøerne. Vi havde en pudsig oplevelse i Kbh. på vej rundt med kanalrundfarten fik jeg øje på 3 kolleger, der til daglig huserer i det vestlige Jylland. desværre kunne jeg ikke vinke dem op. Ventende på bussen hjemme var det første manden så på lysavisen en nyhed jeg godt vidste var på vej og som nomalt ville have betydet pressekontakt og travlhed for mig, det er herligt at have ferie.
 Næste lille projekt er lidt hårpynt. beregnet til en aftenerne på Færøerne. Det er nu lidt svært at få en kam til at sidde fast i mit korte hår, men jeg får ondt i hovedet af en hårbøjle en hel aften når jeg også har briller på.
Til sidst et lille sjal. Ishbel, strikket i "Handmaiden camelspin" herfra på pinde 4. En anden gang vil jeg gentage vinbladsmønsteret 2 gange mere (a+b 1 gang hver), der var 25g garn tilbage og størrelsen er til den lille side. Garnet er en gave fra "strikkemostrene"

7 kommentarer:

Merete sagde ...

Sikke nogen fine ting du har lavet. Jeg er vild med dit sjal.

snakkemunn sagde ...

Dette var mye fint på en gang. Sjalet er nydelig. :))

Pia sagde ...

Rigtige fine ting du er blevet færdig med. Pulsvarmerne ser dejlige varme ud.

Irene sagde ...

Superflotte pulsvarmere! Og sjalet ved du jo at jeg godt kan li`:-) Det er blevet rigtig fint ! Vil huske på, at der kan blive to mønsterrapporter mere.

Lydert sagde ...

Lækre pulsvarmere, som jeg længe har haft kig på men endnu ikke fået lavet. Hvornår skal du til Færøerne? Nøj, hvor ville jeg ønske, det var mig, selvom det kun er to mdr siden, jeg kom hjem derfra

Tine sagde ...

Dejligt når man fået lavet sådan en masse ting færdige!
Og så fin din hårdims er blevet :-)

Rigtig god tur!
Glæder mig meget til at høre om den.

Lina sagde ...

Fantastiske handsker, har du en opskrift?