fredag den 25. juni 2010

1. etape gennemført

Kraven til min "masai"-cardigan er presset og klar til næste etape, to forstykker, en ryg og to ærmer strikket oppefra og ned, hver del for sig. Det bliver ensfarvet strik i den cypresgrønne som den øverste del af kraven er strikket i. Maskerne er sat på hjælpesnor, da der skulle presses inden videre strikning har jeg valgt en bomuldssnor, den er glat nok til at det er til at sætte maskerne på pinden relativt let og den smelter ikke som jeg frygtede knit-pro-wirerne ville. Og jeg er startet på næste etape, billeder kommer når der er noget at vise. Efter et par hektiske uger er der dømt ferie, den skal bruges her på matriklen og jeg har set vejrudsigten for de første dage - ikke tosset.

7 kommentarer:

Kys en Frø sagde ...

Wauw - flot - Glæder mig til at se den færdig - God ferie :-)

Agro sagde ...

Hej Helle!

Hvor er det bare flot, jeg glæder mig til at se mere. Rigtig god ferie.

Pia sagde ...

Alene kraven er smuk, så trøjen bliver da fantastisk flot. Glæder mig til at se mere...

Madam Munch sagde ...

Den er utrolig smuk. Den gad jeg godt prøve engang.

Marianne Rosenvang, Juelsminde sagde ...

Hvor er den flot. Jeg glæder mig til at se den færdige cardigan. Måske den skal på to do listen. Kan du have en rigtig god ferie. Ses vi igen på strikkefestivalen til september?

Lotte K strik sagde ...

Det ser godt nok fint, og sikke flotte farver.

Helle sagde ...

Tak til alle for de fine kommentarer til kraven. Marianne: Jeg kommer desværre ikke til strikkefestival i år, det falder sammen med en vennetur som jeg af andre årsager sprang over sidste år. Jeg håber I får en god festival og overvejer alvorligt at vende tilbage i Silkeborg næste år.