lørdag den 31. oktober 2009

"Frøken B" har fået striber.

Der er nu kommet striber på "Frøken B". Bieserne tog noget tid, for hver 6. pind blev det strikkede trukket sammen for at danne mønstret og der var mange flere masker på pinden end til resten af kroppen. Så nu forventer jeg det går lige ud af landevejen, med enkelte indtagninger, ind til jeg når bærestykke og ærmer. Jeg har skiftet pinde. Garnet gled dårligt på akrylpindene, og da jeg så oven i købet knækkede den ene blev der skiftet til Addi-turbo pinde, der var lige ved hånden. Modellen er velegnet både til strik i bilen på lange ture (ihvertfald så længe det er lyst) og i toget.
På blues er jeg snart klar til sammenstrikning af de to forstykker så der også bliver en ryg. Jeg havde været klar, hvis ikke der var lavet en lille fejl af den slags der er meget tydelig, det betød 12 pinde tilbagestrikning.
Ugen har været hård og lang. Tirsdag blev min fars ægtefælle gennem næsten 40 år bisat efter lang tids sygdom. Mit forhold til min far har aldrig været tæt, men hvor er det svært ikke at kunne gøre ret meget pga. både fysisk og mental afstand. Oven i dette har jeg selv været til endnu et lægebesøg af det der føles som mange inden for de sidste 2 måneder og kan se frem til flere. Blodtrykket er for højt og det kræver, ud over medicin, kontrolbesøg og undersøgelser af forskellig art. Helt normalt og ikke alvorligt, men træls. Heldigvis har jeg et arbejde, hvor jeg må skrive det på arbejdstiden og både kolleger og chefer er forstående, det løser bare ikke de hastigt voksende bunker på skrivebordet.
Positive oplevelser har der dog også været. Jeg har fået en ny Jordana Paige strikketaske istedet for en der gik i stykker. Den er købt i England og butikken var ophørt med forhandlingen, men de henviste til firmaet i USA. Efter en mail hertil blev der sendt en ny og den ankom i denne uge, efter at være blevet holdt tilbage af toldvæsenet. Det eneste jeg ikke forstår er, hvorfor der skal betales moms af en taske som erstatter en anden inden for garantien, så nu må der en mail afsted til "skat". Jeg turde ikke andet end betale, det var trods alt kun 155kr plus afgiften til postdanmark, som jeg næppe slipper for. Den gamle taske kan til nød bruges uden skulderrem, om ikke andet så til opbevaring.

2 kommentarer:

Helle : sagde ...

Håber da at de snart får lidt styr på det blodtryk, det er så surt med alle de tabletter for at holde sådan et blodtryk nede. Kender det fra min mand desværre.

Glæder mig til at høre om du får dine penge retur fra skat, men ellers må firmaet jo refundere beløbet !

Tine sagde ...

Kan godt forstå du er utilfreds med skattefar.
Spændt på om han giver dig ret!

Super fine farver du strikker i.
Har også kigget på miss bezzy, men syntes ærmerne er meget voldsomme.
Jeg er tilgængæld vil med mit topstykke.
Det bruger jeg rigtig meget!