onsdag den 21. oktober 2009

Færdigt topstykke

Det er vist længe siden jeg har skrevet sidst. Siden jeg kom hjem fra Bruxelles har mit hovede været optaget af andre ting, og en enkelt tur til Sjælland er det også blevet til. Men strikket er der blevet, så nu er topstykket færdigt, her ses det inden vask - lige nu ligger den og hygger sig på tørrestativet. Jeg lavede den ca. 8 cm længere end opskriften, hvilket ser ud til at være perfekt til gamacher og som en kort kjole. Desværre har jeg hverken billeder fra Bruxelles eller det hyggelige strikkearrangement jeg var til på kulturnatten.Jeg har overvejet at finde et mindre kamera til de dage hvor der ikke er plads i tasken til det jeg har, men det er blevet ved overvejelsen. Turen til Sjælland var familiebesøg suppleret med diverse museumsbesøg og de obligatoriske strikkebutikker.

Strikkeprøver er ikke min stærke side, som regel bliver det fuldskala-forsøg, dog med kontrolmålinger på et tidligt tidspunkt. Her har jeg dog overgivet mig og lavet en strikkeprøve til "frøken B", som den kommer til at hedde her. Hun er nu på pindene, hvor jeg forsøger mig med mine nye "knit-pro spectra". De virker indtil nu behagelige, men lidt "bløde".

3 kommentarer:

Lotte K strik sagde ...

Sikke en sød topstykke, har selv overvejet at strikke en til mig selv, men den er jo lidt dyr.Jeg har jo erfaring med, at jeg ikke gider gå med det, jeg har strikket til mig selv.

Tine sagde ...

Hvor er den blevet fin.
Dejlig farve.
Glæder mig til at se den med indhold :-)

Pia sagde ...

Den er rigtig flot. Måske en dag jeg også kommer til at strikke den til jeg selv. Spændende med "frøken B".