lørdag den 2. maj 2009

Hverdag igen - udsalgsturen udsat

Så er det næsten hverdag igen efter en uge i sommerhus i Skagen. Tiden gik, som nævnt i sidste indlæg med strikning, herudover at forsøge at se et par rovfugle på træk, gå og cykelture. Det er 3. gang vi har lejet et af mit arbejdes sommerhuse i Skagen sidste uge af april, og bliver forhåbentlig ikke den sidste. Og belært af gode erfaringer var cyklerne med bag på bilen. Skagen byder ikke på strikkemæssige fristelser. Det nærmeste vi kom den slags var på en kort tur til Fredrikshavn, hvor det lykkes mig at lade være med at købe noget. Gemalen grinede ellers da vi pludselig kom forbi den lokale strikkebutik og et kig ind blev det da til. På vej hjem var det sværere. På en anden blog havde jeg læst om en fin gårdbutik ved Søndervig (Tind Mohair), absolut et besøg værd. Og da vi havde besluttet at lave en udflugt ud af hjemturen og køre langs vestkysten så længe vi gad, var det oplagt at kigge ind her. Efter dette blev at min udsalgstur er udsat på ubestemt tid. Jeg har længe haft kig på en hørbluse af Karen Noe, og her havde det et stort udvalg af garnet, så den kom i kurven. Jeg beklager det rystede billede.
Mohairgarn ville jeg også havde, det er ikke så let at finde. Jeg blev tilbudt at sætte mig ved et bord, med fin udsigt og budt på kaffe eller te, hvilken service.Resultatet blev denne.Gemalen blev også budt på kaffe, mens jeg snusede og overvejede farver. Efterfølgende lød kommentaren, at nu skulle jeg vist ikke have bøger i denne måned, hvilket han ikke kommer til at bestemme, der er fortsat 2 nye strømpebøger der venter på at jeg får bestilt hos amazon. En udflugt til Søndervig kan bestemt anbefales - ud over garn har de tøj og smykker.
Mit garnlager? - det taler vi ikke om, på et tidspunkt kommer jeg vel i bund - om ikke andet når jeg skal pensioneres

2 kommentarer:

Strikkeheksen sagde ...

Det drejer sig vel egentlig ikke om at komme i bund med garnlageret - tænk hvis man blev forhindret i at påbegynde et nyt projekt, fordi der ikke var garn på lager - det skal vel bare kontrolleres en smule :-)

Meget lækre garner, du fik med hjem.

Tine sagde ...

Super lækkert garn du fik med hjem.
Fandango har jo jævnligt udsalg, så du når det nok en anden gang :-)