lørdag den 30. maj 2009

færdige sokker

Jeg fik sokkerne færdige tirsdag aften til strikkecafe. De sidder lidt stramt i aflukningen da garnet ikke er elastisk, men som svigermor sagde i dag er det nok en fordel.

Sommerblusen blev halvt færdig i løbet af ugen, jeg tyvstartede i weekenden, til gengæld var der mere grupparbejde end ventet på kurset - og der går min grænse for hvornår der strikkes. Togturene blev til arbejde og surf på nettet -længe leve DSB's internet. I mandags brugte jeg lidt tid efter mødet på dels at købe te hos "Perchs", dels et besøg i "sommerfuglen", hvor det endnu en gang blev til lidt strømpegarn. Der er så meget flot af det for tiden at jeg føler trang til at lægge på lager for en sikkerheds skyld.

Og så har jeg lige opdaget, at man altid skal læse hele teksten på det der sendes. Sidste weekend bestilte jeg en weekendtur til Gøteborg hos Stena og forstod det som om vi ville få et girokort. rejsebeviset kom som mail og jeg læste 1. side - uden at opdage at de nødvendige oplysninger stod der. Da der heller ikke var kommet et girokort i dag, læste jeg det igen, denne gang det hele. Betalingsfristen var i går. Nu har jeg sat den til betaling tirsdag og vil så ringe og tjekke om det er ok når det bliver hverdag igen. Ellers må vi jo prøve igen, der er nemlig købt og betalt koncertbilleter til den weekend og det bliver den eneste rejse i sommerferie, resten af tiden bliver hjemme.

2 kommentarer:

Helle : sagde ...

Flotte strømper, håber at alt løser sig på tirsdag !

snakkemunn sagde ...

Håper at dere kommer dere avsted p å tur det går helt sikkert greitt.
Noen ganger er det slik at vi hopper over opplysninger som er viktige fordi man skumleser.
Fine sokker du har strikket.