søndag den 22. februar 2009

Sokkefest

Viborg tur-retur 2 dage var hvad der skulle til at færdiggøre 2 par sokker, der har været på pindene noget tid. Da vi var hos svigerforældrene i dag medbragte jeg yderligere 3 par der kun manglede endehæftning, så nu er jeg 5 par sokker rigere.fra venstre et par grønne/hvide stribede, der har ligget så længe at jeg har glemt hvornår jeg startede og hvilket garn. Der efter et par blå i Kaffe Fassets design for Regia, i midten 2 par i Drops fabel og til sidst et par røde Kaffe Fasset/Regia. Pinde og masketal har varieret undervejs, det sidste par er strikket med magic-loop de øvrige på forskellige strømpepinde. Jeg holder stadig mest af strømpepindene, men kan også se fordele ved magic-loop. Af garnet er Regia favorit, Fabel virker syntetisk og hårdt, trods ca. samme % uld.

To nye projekter er på pindene, eller rettere et gammelt. Efter sokkerne startede jeg på et par vanter til mig selv, de blev strikket flittigt den sidste del af turen torsdag og begge veje fredag, for så at blive pillet op i morges fordi de bliver for store. jeg prøver igen næste fredag når turen for 4. arbejdsdag i træk går til Viborg.
I går (gen)startede jeg så på Hanne Falkenbergs Blues som jeg egentlig startede sidste år. Efter et stykke syntes jeg ikke strikkefastheden passede og pillede det hele op. Igår viste det sig så at den alligevel var rigtig. Undervejs nåede jeg at slå op 2 gange + en ekstra strikkeprøve, delvis fordi jeg ikke læste opskriften godt nok. Senere måtte jeg 4 pinde tilbage fordi jeg ikke havde fået fat i begge tråde i garnet da jeg troede jeg stadig kunne strikke uden briller - ØV. Nu håber jeg at blive bedre venner med modellen inden den er færdig, og det med brillerne er der vist kun en ting at sige til - brug dem.

2 kommentarer:

Irene sagde ...

Fine sokker! Jeg kan også vældig godt li`Fassets strømpegarn.

Helle : sagde ...

Dejligt med nogle varme strømper, og så er de jo strikket i nogle dejlige farver.