søndag den 8. februar 2009

2 skridt frem og 1 tilbage

Der er ikke blevet strikket meget den sidste uge, er dog nået til nr. 2 af de røde sokker. Sjalet kom med til strikkearangement i går eftermiddag, med det resultat at der måtte pilles op. Jeg er igang med kanten og tabte masker er jo desværre svære at samle op i et mønster med huller og 2 masker sammen for hver 3. maske. To pinde måtte jeg tilbage og håber det lykkedes.
Så blev der til gengæld lejlighed til at starte på "reserveprojektet" i tasken. Anette Danielsen "årringe" i Isager silkeuld, købt på udsalg sidste år. Der får jeg min lyst til tynde pinde styret, det går dog relativt hurtigt alligevel.
Og for at lageret ikke skulle risikere at blive mindre blev samlingen af strømpegarn forøget med dette:Ren luksus, jeg har planer om at gemme det til jeg finder et spændende mønster der er egnet til flerfarvegarn - og med alle de sokker der er på hylden pt. må jeg hellere snart begynde at gå mere i lange bukser, eller bruge dem sammen med strømpebukserne.

5 kommentarer:

Puttenings sagde ...

Sikke noget dejligt strømpegarn, det ligner virkelig en omgang ren luksus som du skriver. Jeg glæder mig til, at se hvad du mon laver med det. :o)

Helle : sagde ...

Jeps det ligner luksus, sikke nogle farver.

Merete sagde ...

Hvor er dit strømpegarn fra?
Det ligner det som jeg købte den anden dag. I mit er der cashmere, det rene luksus
Merete

Gitte sagde ...

Det er noget strikketøj, der egner sig bedre til selskab og snak end andet ;-)

Super lækkert garn. Du må finde det helt rigtige projekt ;-)

Tine sagde ...

Ærgeligt med sjalet.
Håbet det lykkedes at komme på rette spor igen.
Det er ikke altid nemt at strikke og snakke på samme tid :-D

Dejligt garn du har købt der!