tirsdag den 1. januar 2013

Godt nytår med færdig strik

Først og fremmest godt nytår. Vi tilbragte aftenen i fredeligt selskab med gode venner og kom godt ind i det nye år, der forhåbentlig bliver bedre end det sidste. I modsætning til en del af selskabet valgte jeg at blive på jorden da de gik op på det flade tag på huset for at se fyrværkeri - det rimer ikke med højdeskræk

Kort før jul blev "Peasy" lige så stille færdig og er taget i brug. Og den er allerede et hit.
Jeg føler mig ikke fotogen pt. så I må nøjes med et foto uden indhold.
 
 
Jeg har strikket i "Rowan felted tweed" på pinde 3½. Farven er turkisgrøn og garnet sandelig fra lager. Et lager jeg lige sørgede for at forøge da der var lagersalg hos Bente Geil mellem jul og nytår. Det er vist godt der formentlig kommer flere lange togture i foråret - de bliver arbejdsrelaterede, men da jeg selv betaler en del af transporttiden strikker jeg med god samvittighed.
 
Det gjorde jeg også på vej over da jeg midt i december, som tidligere nævnt, fik mulighed for en ekstra alene-dag i København. Jeg nød virkelig meget at gå gennem strøget og se på de julepyntede butikker samt komme til boglancering i "sommerfuglen", hvor Marianne Isagers "Strik a la carte 2" kom med hjem. Og sandelig om ikke jeg fik hilst på en af "pigerne" fra Islandsturen undervejs.  Hjemturen næste dag blev uden strik, jeg var simpelthen for træt efter en lang dag med lytten til indlæg mv. Det jeg strikkede på var et par strømper, 2 på en gang med magicloop, billede følger.
 


3 kommentarer:

monaelisabeth sagde ...

Den Peasy ser rigtig flot ud ..
jeg har også kig på '2'eren' - lækre opskrifter.
godt nytår til dig.
hilsen Mona

Uldbegavet sagde ...

Hvor er den sød, sikke en fin farve.
Jeg glæder mig til at se dit magic loop billede.

wannabe husmor sagde ...

Rigtig godt nytår er spændt på hvad 2013 bringer af spændende ting fra dine strikkepinde