mandag den 2. juli 2012

spænding


Så gik der lige 1 måned igen, strikkemæssigt har det været en spændende periode. Som en af mange overspringshandlinger har jeg "deltaget" i en såkaldt "mystery-kal", hvor mønstret kommer i flere dele uden billeder af det færdige resultat. Denne gang var det et sjal af Kirsten Kapur. Sådan så det ud da del 3 blev strikket på vej til "grib garnet" i Silkeborg. I det hele taget blev en del af det strikket i diverse tog.  Garnet er "Ella Rae, lace merino" fra lageret.
Jeg havde meldt mig til 2 kurser i Silkeborg, henholdsvis shetlandssjaler og tvebinding, begge heldagskurser med god tid til fordybelse i emnerne. På billedet er jeg igang med tvebinding, der er en gammel strikketeknik, hvor trådene "snos" for hver maske.

Spænding var der også omkring afslutning af sjalet, jeg har så lidt garn tilovers at det ikke kan vejes på min køkkenvægt, der var advaret om at ændring af strikkefastheden kunne betyde m angel på garn, men jeg troede mig nu på den sikre side med 20 meter oveni de 400 meter der var anført. Men heldigvis lykkedes det og sjalet er nu vasket og spændt ud. Bedre billede kommer senere.
Næste "Mystery" jeg vil kaste mig over er "Stephen West", jeg er godt nok ikke blevet færdig med det fra sidste år, men da sidste del kommer den dag jeg rejser til Island kan jeg jo satse på at tage det med derop. Garnet har givet nogle udfordringer, jeg vil helst bruge lagergarn til den type projekter, men der skal bruge ret meget. Efter en tur i kasserne ser det dog ud til at være løst, en lys turkis og en mellemblå farve i DUO, den ene kan jeg ikke huske hvad er købt til, den anden er købt på spinderiet i Skive til en sommerbluse, jeg nok aldrig får lavet.

2 kommentarer:

Uldbegavet sagde ...

Et lækkert sjal. Det bliver spændende at se din næste Mystey.

Pia sagde ...

Superflot sjal og ja den type sjaler kræver tyndt, fint garn.