søndag den 22. juli 2012

se min kjole......

Jeg er blevet færdig med min spencerkjole af "Karen Noe". Modellen hedder i Danmark Dominique, men har også været i det tyske blad Verena under navnet Louvre. Jeg har strikket den i shetlandsuld, den kan som "ballonkjolen" også strikkes i linea hør. Billedet er ikke det bedste, men fotografen er optaget af at bygge carport.
I opskriften er der to længder på de nederste dominofelter, selv om det blev anbefalet at bruge de lange til ulden valgte jeg efter at have startet på disse at skifte til de korte, og det er jeg glad for, nu er længden lige under knæet og ikke midt på læggen.

10 kommentarer:

Gitte sagde ...

Fed kjole du har lavet,den har jeg også sukket over mange gange .
God længde du har fået på den :)

Uldbegavet sagde ...

Hvor er den dog flot og så er den bare god til dig. Godt du valgte den korte version, det ville være synd, hvis den var nået til læggen.

Merete sagde ...

Sikke en fed kjole du har strikke. Og den er super god til dig.

violykke sagde ...

Den er rigtig rigtig flot, super arbejde, tænk om jeg en gang for mod på at strikke en kjole.

Birthe sagde ...

Den er super flpt og længden er perfekt :-)

Gitte sagde ...

Rigtig flot.

Tine sagde ...

Hvor er den bare blevet flot, Helle!!
Den passer dig bare perfekt :-)

Lone Larsen sagde ...

den er bare super flot!

Anita Andersen Munch sagde ...

Hvor er den bare fed. Jeg har selv investeret i garn samt opskrift til den - og forventer snart at gå igang med den. Min model bliver i hør - og jeg tænker at jeg også skal lave den korte model. Hør modellen virker dog lidt tungere end uld modellen...

Karen Sillemann sagde ...

Ja hvor er den flot til dig! Så kommer den da med til Island alligevel!? Det er I det hele taget lidt svært at vide hvad man skal pakke, ikke? Ca 13 grader kan jo være fint til uldtøj i hvert fald! Jeg har ikke besluttet mig for en søndagstur endnu. Men det kommer nok.