mandag den 9. april 2012

totalt doven påskefri

Efter nogle hektiske uger har der været dømt totalt doven påskefri, den tradionelle tur til min mor på Sjælland er udskudt, jeg havde bare ikke flere kræfter tilbage.  Jeg har ikke mere ferie i dette ferieår, men har til gengæld nydt selve påskedagene. Har lavet alt for lidt herhjemme og er gået fra det ene strikketøj til det andet - en dårlig taktik når man gerne vil have noget færdigt. Der har også været dømt "startitis" og garnhamstring. Kort før påske startede jeg på en sommerbluse - oppefra og ned - af (kan I se glorien?)  lagergarn.

Det kan jeg ikke have siddende på mig så lageret er fluks forøget, bla. med garn til "bredbånd" til min sygdomsramte søster. Om det så bliver en "jeg er færdig med behandlingen" gave vil tiden vise. De to andre farver er mørk grå og råhvid. Garnet er geilsk bomuld/uld som jeg forestiller mig bliver dejligt svalt til sommer.
Der er også købt garn til en sommerkjole i Geilsk bomuld/uld i en fin lys grøn farve og for at fuldende fråseriet til Annette Danielsens "Gåseøje", Isager bomuld i en anden lys grøn farve.

Svigerforældrene er ved at falde til i deres nye bolig, det var ikke for tidligt de blev flyttet - efter få dage i boligen måtte nattevagten indlægge svigerfar akut midt om natten - han kunne ikke få vejret. Skejby sygehus fik ham på benene igen og nu går det så meget fremad det kan når man tager alt i betragtning. Faktisk giver de begge udtryk for at de er glade for skiftet, også selv om det er en ny dagligdag med hjælp til mange ting og meget nyt at tage stilling til. De har også skiftet en lidt mørk og meget slidt lejlighed uden udsigt ud med en lys, moderne bolig direkte ud til et rekreativt område, hvor der sker noget meget af tiden - det første de bad om var deres fuglekikkerter.

4 kommentarer:

Merete sagde ...

Dejligt med en afslappende påskeferie, så kan man lidt igen. Spændende projekter du har gang i.

Lydert sagde ...

Sikke skønne ting, du har gang i og smukke farver
Det er fornuftigt at huske at slappe af ind imellem

Uldbegavet sagde ...

Dejligt med en afslappet ferie, det kan man godt trænge til, med alt det du har haft på programmet i den senere tid. Godt at dine svigerforældre nu fik en anden og mere egnet bolig og godt at din svigerfar er kommet sig lidt, så han kan nyde fugletrækket.
Det er fine indkøb du har gjort, jeg glæder mig til at se projekterne efterhånden som de skrider frem.

Helle : sagde ...

Sikke en masse skønne ting du har gang i !