søndag den 11. marts 2012

"fridag"

Efter en uge der bla. bød på en konference med alt for lidt søvn og lidt rigelig rødvin, tillod jeg mig en fridag lørdag, pakkede strikketasken og drog med toget til Ry, hvor der var fiberfest. Jeg havde ikke meldt mig til workshop men nød bare at sidde og strikke nogle timer i godt selskab, jeg nåede hele 4 omgange på mit cirkelsjal der ses på bordet.
Nu er jeg så (næsten) klar til en ny uge, hvor hovedopgaven i fritiden bliver at få styr på svigerforældrenes fælles flytning til en plejebolig. Da der endelig skete noget på den front blev det med 10 dages varsel, svigermor er pt. på korttidsplads så vi kan næppe strække det nogle dage. Selv om jeg siger endelig har kommunen faktisk været rigtig gode at have med at gøre, problemet har nok snarere været at de kære gamle har det med at nedtone de daglige problemer når visitatoren er på besøg. Der skulle et brækket ben til før det gik igennem, stakkels svigermor, hendes første (og altså også sidste) tur ud af lejligheden i flere år blev på en båre med 4 stærke falckmænd til at bære. I de uger hun har været først på geriatisk afdeling og nu i korttidsplads er hun blomstret op og har fået humøret igen. Og svigerfar, han har langt om længe accepteret at der ikke er andre muligheder, også han trænger til hjælp i dagligdagen og vi håber han også blomstrer op.

4 kommentarer:

Berit sagde ...

God måde at bruge en fridag, ik?

Heldig lykke med svigerforældrenes flytning.

Fríða sagde ...

håber det går godt alt sammen, det kan bare være så svært nogen gange at acceptere at man ikke længere kan selv. og det ser ud til at I har haft en rigtig dejlig dag i Ry.
kh.fra Island
Frida

Uldbegavet sagde ...

Åh ja, det er ikke nemt, når det begynder at knibe for de gamle i familien, men det er da godt, at din svigermor er blomstret helt op, så lyder det som om det nok skal gå altsammen. Held og lykke med flytningen, det bliver vist et stort projekt inden det er overstået.

Tine sagde ...

Dejligt at du fik slappet lidt af i Ry.
Du har meget om ørene lige for tiden.
Det er ikke nemt for dig og din mand.
Men jeg er sikker på at det hele nok skal blive godt!