søndag den 12. februar 2012

Bagefter

Jeg er bagefter med bloggeriet, almindelig travlhed og sygdom blandt både yngre og ældre i familien sætter sine spor, lige nu er status at den yngre rekreerer efter operation, et bryst fattigere men ved godt mod, alt er gået efter bogen, fra hun selv opdagede en knude og gik til læge og til hun var opereret gik 2 uger. Godt jeg selv lige har været til screening. De ældre er det vanskeligere med, alderen har sat sine spor og behovet for hjælp/plejehjem øges, desværre er de ikke selv indstillet på dette, hvilket nok er meget normalt. Vi vil gerne hjælpe men kan jo ikke stå til rådighed hele døgnet.

Forrige uge var jeg på kursus, som nogle nok har gættet var det på hotel "legoland". På vej hjem valgte jeg at køre forbi Karen Noe i Uldum. Hun er begyndt at sælge opskrifterne uden garn til en pris af 50kr (med garn 25kr). På et tidspunkt købte jeg garn til et hørsjal, men tror ikke jeg kommer til at bruge det, istedet har jeg så købt en opskrift på en sommerbluse (og nederdel, den midterste model), kjolen til højre havde jeg også garn til, men min opskrift var fra et tysk blad, så jeg valgte mageligheden og anskaffede den på dansk, den er allerede startet op. Den sidste opskrift har jeg bare haft kig på længe.

 Og så har jeg fået orden på de fleste af mine spidser til knit-pro. mapperne er købt hos Fandango

Fra torsdag til lørdag i denne uge var vi så i Gøteborg. Anledningen var en bisættelse af et ældre (89 år) medlem af min mands familie. Når nu vi skulle afsted valgte vi at tage en dag ekstra til shopping og museumsbesøg. Jeg fandt et enkelt nøgle garn, knitpro træstrømpinde i kvarte numre (2,0 2,25 og 2,75) et sæt snoningspinde samt en bog med diverse blomster, grøntsager og kryb, hvad med en hæklet majskolbe?.

Lige inde jeg tog afsted kom min kollegas søn med den betaling de syntes jeg skulle have for at have strikket en hue til ham. Et sæt fine små ørestikker i sølv.

2 kommentarer:

Uldbegavet sagde ...

Hvor er det trist med svær sygdom blandt de nærmeste. Du har mange hensyn at tage, det kan jeg godt se.
Imponerende at du alligevel finder overskud til at strikke. Dine Karen Noe projekter ser spændende ud, jeg glæder mig til at se mere.
Og så tillykke med de smukke ørenringe.

Berit sagde ...

Det tager på kræfterne, når ens nærmeste er syge, men vigtigt er det at vise hjælpsomhed og forståelse.

Spændende projekter, du har på vej.

Dejlige, fine øreringe, du fik som gave. Det er skønt, når nogen påskønner det, man strikker til dem.