søndag den 22. januar 2012

stof til drømme

Jeg er inde i en periode hvor jeg er rastløs og har svært ved at finde ro til at strikke, har flere ting igang på samme tid, ikke kun på pindene, og tankerne farende rundt i hovedet. Så er det dejligt at kunne bladre lidt i nogle strikkebøger og drømme om nye projekter til det garn der er på lageret. I denne uge landede 4 bøger i vores nyopsatte postkasse:
 Alice Starmore: "Charts for color knitting". En samling af sort-hvide mønstre fra flere lande, beregnet til "fairisle"-strik.
Alana Dakos and Hannah Fettig: "Coastal Knits". Flotte modeller. Tine havde den med på cafe og jeg var solgt. Jeg fandt den via Amazon.uk men købte hos en engelsk garnbutik.

Alice Yu: "Socktopus" 17 flotte strømpemønstre.
Susan Anderson-Freed: "Colorwork creations". Huer, vanter og hansker med dyremotiver.

Jeg er også startet på nye sokker, dog fra en af de bøger der var på hylden, Cookie A's "Sock Inovation". Mønstret er svært at se, det er hulmønster og rib der løber i spiraler ned over benet. Garnet er Madeleine Tosh Socks i en blå-grå farve, lidt lysere end på fotoet.

5 kommentarer:

Pia sagde ...

Jeg kender udemærket til den indre uro og flere igangværende strikke projekter. Det er nogle meget spændende bøger du har købt.

Berit sagde ...

Du skal da bare strikke videre på de fine sokker. Det er et overskueligt stykke strik og de ser ud til at blive rigtig flotte.

Mon ikke roen så kommer snigende snart?

Uldbegavet sagde ...

Det er utroligt så rastløs man kan blive imellem strikketøj, når man går og spekulerer på, hvad det næste projekt skal være. Så er det så hyggeligt at bladre i strikkebøger og blade. Det er fine bøger du har købt, mon ikke der skulle være noget deri, der kunne friste.

Tine sagde ...

Dejlige bøger du har købt!
Man kan jo altid drømme om at man engang får tid til at strikke alt det man gerne vil :-)

Lykke sagde ...

Sikke da nogle fede bøger du har indviet postkassen med :-) Især Coastal knits er højt placeret på min ønskeseddel!