søndag den 11. april 2010

kort proces

Der strikkes stadig lidt, men der er ingen grund til at poste billeder hvor der kun er strikket få cm siden sidst. Det er "Frøken B" der er så langsommelig, 74pinde pr 10cm tager sin tid i en størrelse xl. Istedet er her et billede af blusen der blev opgivet lige før påske. Jeg har gjort klar til at starte forfra på en tykkere pind og med fine nye maskemarkører. De er fra knit-pro og købt på nettet (I må undvære link, siden vil ikke åbnes med min langsomme forbindelse). Trøjen er "Chloe" fundet på Ravelry. Garnet er "Debbie Bliss, Stella" en blanding af silke, ryon og bomuld, købt på udsalg for noget tid siden.
.

Jeg har haft overvejet om jeg istedet skulle starte på en anden sommertrøje i dette garn, som er et af indkøbene fra påskeferien. Silke og alpakka - mums. Der blev også køt opskrift til en trøje med et skød i ribstrik. Jeg har desværre ikke noget billede af den og den er ikke på nettet. Der har været dømt totalt afslapning i denne weekend, det ses på blodtrykket, men er ikke populært hos ægtefællen. Under alle omstændigheder vil jeg nu gå ned og holde ham med selskab til cykelløbet i fjernsynet.

3 kommentarer:

Pia sagde ...

Kort process kan man vist med rette kalde det. :-9 Dine markører ser flotte ud, har selv kigget på dem men endnu ikke købt nogle. Dit Chiri garn ser lækkert ud, er det dét butik strik sælger?

Helle sagde ...

Ja Chiri-garnet er fra Butik-strik og føles lige så lækkert som det ser ud.

Tine sagde ...

Velkommen i "pil op" klubben :-)
Man har det meget bedre når man starter forfra!

Sikke fine maskemarkører.