lørdag den 23. januar 2010

Lidt om mig


Jeg har fået en award x2, tusind tak til Pia og Lotte, det er dejligt at blive kaldt kreativ.
Som de fleste ved følger der forpligtelser med æren, linket og fremvisningen er allerede klaret og det med at give videre til 7 andre vil jeg som flere andre gøre ved at lade det være op til jer der læser med og ikke allerede har fået den - jeg synes nemlig alle de strikkere jeg følger med hos har fortjent den.

7 ting om mig selv:
  1. Jeg strikker med 1½ hånd, idet jeg bortset fra et meget lille stykke tommelfinger mangler fingrene på venstre hånd. Som de der kender mig ved er det ikke noget der påvirker min hverdag ret meget.
  2. Jeg har fået en svaghed for lækkert og desværre også tit dyrt garn, gerne med farvespil.
  3. Jeg er et rodehoved.
  4. Jeg holder meget af bøger og teater.
  5. Jeg har gennem min opvækst oplevet mange miljøer, fra 1960'erne/70'ernes lilleskole med frie forhold og lidt "flowerpower" kombineret med min mors "pædagogmiljø" via realklassen på en Nordsjællandsk skole i et tilflytterområde til gymnasiet i Gentofte. Min mand er maskinarbejder og har tilføjet nye vinkler til min opfattelse af verden omkring mig.
  6. Jeg er uddannet civilingeniør med speciale i kemi og har suppleret med en masteruddannelse i miljøvurdering og planlægning. Til daglig arbejder jeg med jordforureningssager og mindre opgaver inden for andre miljøområder.
  7. Jeg holder meget af børn, men har desværre ingen selv, da jeg ikke har formået at få min mand til at dele dette ønske.

4 kommentarer:

Nette sagde ...

Ih, det vidste jeg ikke, du var! Jeg ledte efter sådan en til en hasteartikel om jordforurening for en måned side. Dér var der ikke en, der var til at opdrive...

Tillykke med awarden, og rigtig god weekend. :-)

Helle sagde ...

Tak Nette, jeg havde gerne hjulpet men vidste ikke du skrev om det emne.

marianne sagde ...

Tillykke med den fine award:) Sjovt at læse ting om andre:) Fortsat god weekend...

Pia sagde ...

Hej Helle.
Tak for du "legede" med.Dejligt at læse lidt om dig. Det med dyrt garn kender jeg godt til.