lørdag den 26. december 2009

Glædelig jul

Så er julegæsten sat på toget og der er igen tid til at sætte sig ved PC'en. Min mor ankom mandag aften, hvor vi mødtes i toget, for mit vedkommende på vej hjem fra arbejde. Tirsdag var jeg på arbejde, resten af tiden er gået med familiemæssige forpligtigelser, inkl. en ekstra julemiddag med svigerfamilien den 23. Svigermor blev meget glad for det hæklede sjal, som jeg var blevet færdig med og besluttede mig for at hun skulle have det.

Min mor var misundelig, indtil hun fik sit "halve minikongerige". Der er ellers ikke blevet strikket så meget som forventet, jeghar stået for det meste af madlavning mv. hele ugen. Min mor vil jeg ikke bede hjælpe, vi bliver vartet op når vi er derovre, og det er lettere at gøre tingene selv en forklare hvor hun skal finde tingene. Og så har tiden i køkkenet været noget at den eneste tid hvor jeg har været alene, bortset fra i går aftes hvor jeg måtte lægge mig pga. ondt i ryg og mavemuskler. Dertil kommer at min mor gav udtryk for at hun synes det er afstandsskabende når jeg strikker, det går da ellers fint med at deltage i samtaler samtidig når det bare er det rigtige strikketøj jeg sidder med. Mine sokker blev dog færdige. Der er forskel på højre og venstre sok, her ses de fra hver sin side. lige for tiden er jeg heldigvis mere i humør til at få mindsket antallet af igangværende projekter, end at starte noget nyt, men jeg kan mærke at der er det nok ikke varer så længe, der er nok at vælge imellem på "lageret" og ideerne er endnu flere.
Strikkerelaterede gaver var der ingen af, men jeg fik et pulsur, som jeg håber kan motivere mig til mere motion, hvilket er tiltrængt.
Jeg kan nu fortsat nå at få noget strikkerelateret, mine svigerforældre gav penge og kun halvdelen er brugt, vi valgte at deles om at købe en længe ønsket vok.

4 kommentarer:

snakkemunn sagde ...

Deilig med dager der vi kan kose oss og slappe av med det man vil. Fine ting du har laget. Klart de ble glad for de fine sjalene. :))

Lykke sagde ...

Sikke nogle fine gaver du fik lavet. Jeg kan godt forstå at de blev glade :-)

Tine sagde ...

Super dejlige gaver du fik lavet.
Kan godt forstå at modtagerne blev glade.

Helle : sagde ...

Sikke nogle skønne ting du fik lavet til gaver, forstår godt at de blev galde for dem. Husk at det er dig der bestemmer i dit eget hus, også om du skal strikke ;-)