søndag den 29. november 2009

"sidespring"

Det går fremad med både "frøken B", blues og sokkerne. Det har jeg ikke billeder af pt. da de jo ligner de tidligere bortset fra at jeg er længere. Til gengæld er det i anledning af den kommende højtid blevet til et par "sidespring", det ene er ham her, der er klar til montering og filtning. Men først skal han have selvskab af endnu en nisse og nogle engle. Inspireret af en navnesøster var jeg nemlig i Strikkekunsten sidste mandag efter arbejde for at købe et par kit fra "Kastaniestrik"
Det andet er en julegave, "det halve minikongerige" fra Markno. Det bliver formentlig til min mor, selv om jeg gerne selv ville beholde det, så flot bliver det. Det strikkes i babyalpaka fra Mayflower.
Og så betyder julen jo også højsæson for husmoderlige sysler, ihvertfald for mig. Sidste weekend blev der lagt 1/4 kalv i fryseren og i dag er der bagt pebernødder og lavet dej til brunkager. Pebernødderne er bagte, hos os er de nemlig lyse og godt krydrede. Svigermor har allerede sagt ja tak til forsyninger af julesmåkager og med gemalens hang til bla. pebernødder skal der nok laves en portion mere senere, foruden de vaniljekranse jeg også planlægger. Jeg håber meget at den energi jeg tilsyneladende har genfundet for tiden varer ved.

1 kommentar:

Tine sagde ...

Man skal da helt sikkert have lov til at lave sidespring, når det er sådan nogle søde nisser :-)

Hvor ser dine pebernødder lækre ud!