lørdag den 13. marts 2010

Tiden iler

Det er ikke meget jeg for siddet ved PC,en  for tiden, men der strikkes. Jeg var til en overordentlig hyggelig eftermidag i vores nydannede strikkeklub søndag. Der kom jeg til at starte på masai jeg laver den i grøn som cardigan og er ikke kommet ret langt da den blev lagt væk igen til fordel for "automatstrik" på "frøken B". Jeg har nemlig været 2 dage til årsmøde og hørt om nanopartiklers forureningspotentiale, landbrugets forurening, vandplaner og meget mere. Samt fået hilst på og talt med kolleger og samarbejdspartnere fra andre steder. Torsdag og fredag blev der ikke strikket så meget, jeg havde godt nok et par mellemlange togture, men de blev brugt til at arbejde, skrivebordet lider under mit fravær, selv om det er arbejdsrelateret. Mandag/tirsdag i næste uge skal jeg igen på kursus, denne gang i Skive. Vi slutter tirsdag ved 13tiden og jeg er selv kørende, så jeg overvejer alvorligt at trække tiden og aflægge et besøg her .
Det er ikke strik det hele, dagens indkøb er 2 bøger jeg har haft på ønskelisten et stykke tid. Lillys Danmarkshistorie handler om de forandringer der er sket i kvindernes levevilkår i en familie fra 1800 til nu. Jeg har fået den anbefalet af en kollega og smugkikket da vi brugte den som afskedsgave til en anden. Og Hildegard af Bingens musik har altid interesseret mig så nu vil jeg vide mere om hende. Det bliver svært at vælge mellem strikketøjet og bøgerne.
Det røde sjal bliver smukkere og smukkere, spændende om det bliver færdigt til på onsdag, og om der overhovedet bliver lejlighed til at møde modtageren når jeg kommer ind med et tog og hun skal hjem med et andet.

1 kommentar:

Tine sagde ...

Det bliver simpelthen så smukt det sjal.
Det er noget fantastisk lækkert garn!

Glæder mig til at følge med i din Masai. Det så simpelthen så spændende ud i søndags :-)