onsdag den 29. juli 2015

Uplanlagt pause

Så fik bloggen lige en ikke planlagt pause mens jeg har haft travlt med hussalg og rejser/ferie.

Jeg satte min fars hus til salg umiddelbart inden jeg drog til Grønland, interessen var begrænset og modet dalende da jeg lige før påske fik meldingen - det var solgt med nøgleoverdragelse 15. maj. Og så fik vi pludselig travlt, det skule tømmes og inden skulle familien have mulighed for at tage hvad de ville, og så var der også lige en uges ferie i Skagen første uge i maj. Det lykkedes og min far havde endda fået det så godt at han var med i huset og tage de sidste ting han ville have med på plejehjemmet.
Processen frem mod salget har været lang. Da han i juli sidste år kom akut på plejehjem var han så dårlig at han ikke kunne give en fuldmagt. Resultatet blev at jeg søgte og fik økonomisk værgemål, hvilket tog 4 måneder. Herefter kunne jeg så søge om tilladelse til salg, hvilket tog en måned mere. Herefter var der kun mindre knaster, såsom tid til godkendelse af salgsaftale ved statsforvaltningen og en enkelt anden ting.


Turen til Skagen var tiltrængt og god. Vi boede midt i byen og nød det. Undervejs blev der også lejlighed til en tur til Læsø, hvor saltsyderiet og uldstuen blev besøgt - og garn hjembragt.

 
Sidst i maj var det tid til en kort studietur til Norfolk i England for at tale om grundvandsbeskyttelse.
Et af de steder vi besøgte var en farm. hvor de bla. dyrkede løg og stolt fremviste lageret.
Jeg har aldrig set så mange løg på en gang.  Fra omfartsvejen så vi nogle underlige master med net imellem og gætte lystig på hvad der var. Svaret var flagermus passager




Vi besøgte også et anlæg der behandlede flodvand til brug for drikkevand. Ingen tvivl om at det var rent efter behandlingen, men jeg foretrækker alligevel vores forholdsvis ubehandlede grundvand.

Herefter var det næsten tid for min sommerferie der bragte mig på strikkesymposium i Norge, nærmere bestemt Byglandsfjord i Setesdal, en times kørsel nord for Kristiansand.
Den tur for sit eget indlæg om forhåbentlig ikke alt for længe.




 

1 kommentar:

Strikkeglæde sagde ...

Puh - jeg er helt lettet! Jeg var lige bange for at det var en uplanlagt strikkepause f.eks. på grund af skader. Dejligt du kan strikke videre :-)