torsdag den 25. december 2014

Glædelig jul

Først glædelig jul til alle.

1. juledag er for mig lig hygge og afslapning. Vi holdt en stille og rolig juleaften efter at have sagt god jul til svigermor på plejehjemmet - lige hvad jeg trængte til efter et efterår der har budt på mange tanker og ting der skulle løses i forbindelse med sygdom i familien (igen den ældre del). Der mangler stadig salg af et hus, men løser sig forhåbentlig i foråret.

Jeg fik få men gode julegaver . Fra min mands bror og svigerinde var et vantekit til lettiske vanter og en bog med lettiske tekstilmønstre.


Fra min mand fik jeg et gavekort til lidt mere varmt tøj inden jeg i vinterferien tager på en uges ferie i Grønland med 35 andre strikkere.

Posted using BlogPress from my iPad

2 kommentarer:

Susan sagde ...

Tur til Grønland med strikkere. Det lyder pragtfuldt. Jeg har stadig til gode at se Grønland. Det skulle gerne ske indenfor de næste par år. Jeg må nok nøjes med at tage noget af min familie med. Jeg kender nemlig ikke 35 strikkere :-=)

Helle sagde ...

Jeg har heller ikke selv fundet dem. Turen er arrangeret af bla. et af bestyrelsesmedlemmerne i Gavstrik (www.gavstrik.dk).